Inte Precis Som Du ! Mina Ord, Mina Tankar & Mitt Liv !

Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

Måndag - Suck Att Minnet Ska Svika! :/

Av Tjärnmo - 18 januari 2010 19:37

Fattar inte att de ska vara så jäkla svårt att komma ihåg saker & ting!!! Eller att de ska över huvudtaget blandas ihop... så man tror en sak, men är nåt annat! ( Typ datum ossånt när man skulle göra ditt & datt) 

 

& att man aldrig lär sig!!!

 

 

Usch åååååååå suck! 

 

 

 

 

Gaaaaaah va man ska bli irreterad på en viss person, fattar mej inte alls på dej, du är så oerhört konstigt speciell av dej... att du verkligen orkar göra allt så komplicerat de gör mej bara yr i huvudet! 

 

 

 

Skolan idag har varit både bra & jobbigt, jobbigt för att jag inte längre vet hur jag ska handskas med en viss person! Känns lixom bara jobbigt och invecklat att tänka på...   + att jag haft ont i huvudet idag vilket inte varit så kul... är riktigt svårt att koncentrera sig då... men jag har gjort mitt bästa iaf!

 

 

Idag skulle jag & pattro "redovisa" Kristen Mystik i religonen... alla hade olika sånna ämnen som de skulle prata om.

Men åter till OSS :) Haha... Jag trodde allvarligt att det skulle gå riktigt piss, kändes inte alls bra det som vi hade, hade juh inte direkt så mkt heller för att de inte fanns så mkt, eller jag hittade iaf inte så mkt denna gången... jag brukar va duktig på det, men som sakt så visste jag inte ens att de skulle vara färdigt idag, eller jaa, hade totalt glömt det! Var juh oxå därför som jag kände att de skulle gå riktigt piss... men tycker faktiskt att de gick riktigt bra. Eller förhoppningsvis så gjorde de det iaf! :)

 

Läraren blev iaf lite förvånad när vi skulle prata om en person, hon hade inte hört om henne innan, så de var juh kul! :) Får bara hoppas att det var nåt positivt! ;) hahaha...

 

Men men... de var kul att spela kort i skolan idag, vi spelade 7:an, ( dom som inte vet, får gärna fråga om ni undrar hur man spelar det) med pattro och två killar som jag inte riktigt vet vilka de är... men de var kul iaf :)

 

Jag har även tagit lite kort idag, men blev inte så många... för att vissa fula sig och låssades att de inte ville vara med, :P + att vi började me matten... vilket jag suuuuuger pååå, och speciellt på morgonen!!! xD

 

Idag är jag riktigt sliten... trött som bara den!

Som tur så var inte Lucaz svår nattad idag, var att läsa en saga för honom så var han lugn. Skönt att han är lika trött som jag på kvällarna!!!

 

 

Just nu blir de att slappa lite till...sen blir de sängen för mej tror jag... hoppas jag lägger mej i tid ikväll! xD

(Men man vet juh aldrig!)

 

Ops... känner mej grymt sugen på att ta en snus nu btw men palla att bli så "PIGG" nu, or another word... for it!  :O

 

 

*SUCK*

Men annars finns de la inte mer & säga!

 

 

 

 

Hoppas nu alla ni här inne haft en bra dag! :)

 

 

 

 

Pusshaaaj! <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tjärnmo - 6 mars 2013 23:42

Av Tjärnmo - 20 februari 2013 01:31

Idag har det varit en väldigt bra dag trots allt. Lämnade mitt hjärta på förskolan för att själv sedan gå hem & äta frukost och börja plugga. Sedan kom jag på att det kändes som att jag missat nåt som jag skulle göra. Kollar därför i min almanack...

Av Tjärnmo - 14 februari 2013 22:44

Jo, alla hjärtans dag, idag då... Hm, kan vara möjligt att detta är dagen då man myser och gör nåt alldeles extra... När man är i ett förhållande! Men jag som singel & troligen många andra singlar tycker nog att det är som *världens sämsta dag*, en...

<3

Av Tjärnmo - 12 februari 2013 18:02

Bus & Piggelin

Av Tjärnmo - 12 februari 2013 17:59

Presentation


Johanna här, jag är 24 år. Singel, ung mamma & bor i Falkenberg med min underbara son - Lucaz.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Era Tankar... Era Ord !

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Omröstning

Vilken Årstid Är Bäst? Skriv gärna varför i gästboken!!!
 Sommar
 Vår
 Höst
 Vinter
 Vet ej !

Länkar

Arkiv

Min Räddande Ängel

- Lucaz, min prins... du är min räddande ängel! Du skulle bara veta, vad otroligt mycket du betyder för mej... Att jag är en ung mamma för dej är det BÄSTA för mej som någonsin hänt ! Älskar Dej Av Hela Mitt <3: A !

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards