Inte Precis Som Du ! Mina Ord, Mina Tankar & Mitt Liv !

Alla inlägg under februari 2010

Av Tjärnmo - 9 februari 2010 20:15

 

Just nu mår jag inget vidare... : ' (

 

 

Varför ska man tjaffsa om små saker ???

Fattar inte hans beteénde just nu... varför bli sur för en sån sak?

Vi hade faktiskt andra planer denna helgen, å de är nåt som han vetat länge! Inte bara en dag innan!!!!

Tycker inte de är nåt att bli sur över... & när jag försöker att han ska se de på ett annat sätt eller hitta en annan lösning så för man bara "KÄFTEN"

 

 

Tack för den !

Av Tjärnmo - 9 februari 2010 15:07

Jag vet inte alls hur detta kommer sluta... men just nu känner jag mej rätt förvirrad... Just nu tänker jag som björn Rosenström som han sjunger att:  "han känner åsa & blablabla men känner jag mej själv?"

Tror inte riktigt jag gör det... för jag upptäckte saker hos mej själv igår kväll / natt, som jag aldrig har insett tidigare. & det förklarade en hel del för mej själv... men det är mycket som jag ännu inte förstår och säkert inte heller har förstått med mej själv. 

Jag vet inte vad de är för fel på mej, som sakt... men har i hela mitt liv kännt mej annorlunda... inte som alla andra. & De är väl nåt som jag kan lova att jag är... INTE som alla ANDRA asså!

Men jag har svårt att låta bli att tänka på denna "uppenbarelse" som jag faktiskt fick igår... Jag är enormt förvirrad, känner mej nog allt lite eller rätt mycket tom med... för jag vet inte hur jag ska aggera med detta nu.

 

Lixom hur ska jag göra det bättre... hur ska jag göra för att ändra det beteénde som jag haft i alla dessa år ?

Detta är juh nåt som bara har varit såhär... i min vardag och har juh trott att jag har gjort rätt... men det har juh bara varit min känsla av stress som inbillat mej... Så va faan ska jag nu göra? Jag VET INTR hur jag ska kunna ändra på det... för de känns som att de inte kommer funka eftersom de handlar om inre stress... den kommer ju inte att bara *POFF* så är de borta...

 

Är enormt förvirrad !

 

På fredag så ska jag träffa en läkare och berätta hur det har varit det sissta och att jag är bla såå grymt trött hela tiden och att jag vill genomgå en utredning. Får se vad dom säger... men jag antar att de kommer sluta som de brukar, att INGEN fattar vad jag snackar om... och INTE kommer göra nåt åt det. Vilket som känns piss!

 

Jag skiter i hur lång tid detta kommer ta med utredningen för jag vill inte leva hela livet ovetande om vad de är för fel på mej... jag vill ta reda på det både för min skull... men även såklart för min son Lucaz skull, finns juh risk för han att känna precis desamma som jag... vill juuu såååå gärna att han ska ha de BÄSTA!!!! För han är VÄRD det!!!!

 

 

 

 

 ...

 

Av Tjärnmo - 9 februari 2010 00:16

Jag har precis fått den tanken om att de är det som skulle kunna vara en del av mej... Men jag är inte säker på det, jag har juh inte gått igenom nån utredning eller nåt sånt bara läst väldigt lite om det...


Det jag fastnade var att de var om INRE STRESS ... Vilket som jag har enormt mycket av hela tiden... så därför kännde jag igen mej, när jag läste om det.


Så frågan är om jag har add ?

Humm... kanske, vem vet ?

Vi har juh tydligen liknande i släkten så... Jag vill iaf veta!




 VILL INTE LEVA OVETANDE OM EN SÅN

 

GREJ !!!

 

  


Jag vill veta var jag kan göra sånna test! Jag behöver fasen göra de!




Av Tjärnmo - 8 februari 2010 21:32

Jaha... ännu en dag då man känneer sig sjukt trött... Men är även sjuk nu... jag har enormt ont i huvudet och min hals... har även en snorig näsa. Känns verkligen inge bra! Jag vill juh va i skolan, trivs asbra där & har grymt kul med de folket som går där... Söta Ida G var sååå himla söt och undrade va jag var och sa att hon saknade mej =)... sååå himla fin hon är! :) Jag blev juh då både glad och sur, sur på mej själv att man är sjuk och inte kan va i skolan... men men, idag fick jag helt enkelt bli hemma... blir nog så imorrn med.   

 

 

 

 

Annars har de la inte hänt så mkt idag, förstökt att plugga... gick la sådär... Fick fram de flesta svaren men hann inte skriva ner dom... för sen skulle jag hämta Lucaz på dagis, Mathias va snäll och lämnade han där... tyckte han kunde va där ändå och leka lite... så kunde jag ta de lite lungt med... Hade juh rätt svårt att koncentrera mej på samhällskunskapen märkte jag... Men kanske inte va så konstigt?

 

 

 

Har iaf fixat middag idag med och diskat lite och duschat Lucaz... han behövde verkligen det... han röjjde här som bara den så efter middag duscha jag av han lite snabbt... När jag la han på skötbordet så filma jag han lite... han är sååå himla underbar min lille pojke!

 

 

Han har börjat säga  nu att han vill kissa på pottan innan man tar på han blöjan :)

Men idaaag så BAJSADE han för FÖRSTA gången på POTTAN!!!!

Jag blev värsta LYCKLIG!!! =)

JAG ÄR SÅÅÅÅ STOLT ÖVER MIN LILLE SON!!! ÄLSKAR DEJ LUCAZ, DU ÄR MAMMAS PRINS!!!! <3<3<3

 

 

Men nu har de inte hänt så mkt... blir lungt här i kväll :)

 

 

 

 

PÖSSHAAAJ!

Av Tjärnmo - 7 februari 2010 21:15

Du är underbar hjärtat! NU har vi varit tillsamman i 2 år 2 månader ! Du betyder otroligt mkt för mej... jag hoppas du vet det! Vill leva resten av mitt liv med dej !

 

 

 

ÄLSKAR DEJ SÅÅÅÅ ENORMT MYCKET!!!!

 

 

 

<3 <3 <3

 

Av Tjärnmo - 6 februari 2010 17:30

  

Min son, mitt hjärta!!! <3

 

 

 

 

 

SKA BLI GRYMT KUUUUUL!!!! FESTAR

 

EFTEER... <3<3<3

 

 

Adam & Ida som sov över :)            Folk ! <3    

Anna B.

 

 

 

 

 

Min underbara storebror ringde mej idag!

Jag bleeev såå otroligt glad, inte hört av han på länge!

Marcus du betydeer enormt mkt för mej.

Älskar dej brorsan! <3

Presentation


Johanna här, jag är 24 år. Singel, ung mamma & bor i Falkenberg med min underbara son - Lucaz.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Era Tankar... Era Ord !

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Omröstning

Vilken Årstid Är Bäst? Skriv gärna varför i gästboken!!!
 Sommar
 Vår
 Höst
 Vinter
 Vet ej !

Länkar

Arkiv

Min Räddande Ängel

- Lucaz, min prins... du är min räddande ängel! Du skulle bara veta, vad otroligt mycket du betyder för mej... Att jag är en ung mamma för dej är det BÄSTA för mej som någonsin hänt ! Älskar Dej Av Hela Mitt <3: A !

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards