Inte Precis Som Du ! Mina Ord, Mina Tankar & Mitt Liv !

Alla inlägg under januari 2010

Av Tjärnmo - 20 januari 2010 20:48

Just nu när jag sitter här vid min dator så känns de som att jag när som hellst kommer att börja gråta. Fast jag vet inte varför...

För det har inte hänt nåt speciellt... eller nåt över huvudtaget. Inte vad jag vet iaf...

Känner mej för jäkla trött och helt utmattad...

Av Tjärnmo - 20 januari 2010 20:29

Skolan : Idag har det varit helt okej tycker jag... allt rullar på, man (jag) går dit, jag går (datt)...

 

Har insett nått väldigt intressant idag, på psykologin idag så berättade en tjej om: Mindfulness, ärligt... så har jag aldrig hört om det innan... men allt som hon berätta var verkligen sjuuukt intressant och jag känner själv att de skulle vara nåt för mej.

 

För jag känner mej så sjukt stressad HELA tiden, även om de inte märks på mej så har jag alltid stresskänsla och de är sjukt jobbigt!

 

Detta ska tydligen vara bra på att motverka stress och det skulle jag helt klart gilla! 

 

Sen vet jag inte om de skulle funka för mej... men det verkar som att de passar alla människor, man ska bara komma in i de & "låta" sig att själv tro på det... acceptera det!

 

 

Om jag har fattat det rätt så handlar det om att man ska "stanna upp" & lyssna på sina känslor och inte på sina tankar! 

 

Att man ska va "helt tom i bollen"  så att säga... Vilket jag känner på mej själv kommer ta en riktigt jäkla lång tid för att bli så... för jag har alltid massa tankar i huvudet... verkligen ALLTID!

 

Vilket jag är sjukt jobbigt... för jag är aldrig avslappnad, tänker sjukt mkt, även om de inte heller alltid märks, sååå gör jag det iaf! 

 

 

Är sjukt glad för att jag fick höra om detta idag! 

 

 

http://www.mindfulness.se/index.asp?page=links 

 

 

Gå gärna in själv och titta på den sidan... där står en del om Mindfulness!

 

 

 

Jag är sjukt intresserad av att gå kurser nu att få lära mej själv & även andra om det!!!

Av Tjärnmo - 18 januari 2010 19:37

Fattar inte att de ska vara så jäkla svårt att komma ihåg saker & ting!!! Eller att de ska över huvudtaget blandas ihop... så man tror en sak, men är nåt annat! ( Typ datum ossånt när man skulle göra ditt & datt) 

 

& att man aldrig lär sig!!!

 

 

Usch åååååååå suck! 

 

 

 

 

Gaaaaaah va man ska bli irreterad på en viss person, fattar mej inte alls på dej, du är så oerhört konstigt speciell av dej... att du verkligen orkar göra allt så komplicerat de gör mej bara yr i huvudet! 

 

 

 

Skolan idag har varit både bra & jobbigt, jobbigt för att jag inte längre vet hur jag ska handskas med en viss person! Känns lixom bara jobbigt och invecklat att tänka på...   + att jag haft ont i huvudet idag vilket inte varit så kul... är riktigt svårt att koncentrera sig då... men jag har gjort mitt bästa iaf!

 

 

Idag skulle jag & pattro "redovisa" Kristen Mystik i religonen... alla hade olika sånna ämnen som de skulle prata om.

Men åter till OSS :) Haha... Jag trodde allvarligt att det skulle gå riktigt piss, kändes inte alls bra det som vi hade, hade juh inte direkt så mkt heller för att de inte fanns så mkt, eller jag hittade iaf inte så mkt denna gången... jag brukar va duktig på det, men som sakt så visste jag inte ens att de skulle vara färdigt idag, eller jaa, hade totalt glömt det! Var juh oxå därför som jag kände att de skulle gå riktigt piss... men tycker faktiskt att de gick riktigt bra. Eller förhoppningsvis så gjorde de det iaf! :)

 

Läraren blev iaf lite förvånad när vi skulle prata om en person, hon hade inte hört om henne innan, så de var juh kul! :) Får bara hoppas att det var nåt positivt! ;) hahaha...

 

Men men... de var kul att spela kort i skolan idag, vi spelade 7:an, ( dom som inte vet, får gärna fråga om ni undrar hur man spelar det) med pattro och två killar som jag inte riktigt vet vilka de är... men de var kul iaf :)

 

Jag har även tagit lite kort idag, men blev inte så många... för att vissa fula sig och låssades att de inte ville vara med, :P + att vi började me matten... vilket jag suuuuuger pååå, och speciellt på morgonen!!! xD

 

Idag är jag riktigt sliten... trött som bara den!

Som tur så var inte Lucaz svår nattad idag, var att läsa en saga för honom så var han lugn. Skönt att han är lika trött som jag på kvällarna!!!

 

 

Just nu blir de att slappa lite till...sen blir de sängen för mej tror jag... hoppas jag lägger mej i tid ikväll! xD

(Men man vet juh aldrig!)

 

Ops... känner mej grymt sugen på att ta en snus nu btw men palla att bli så "PIGG" nu, or another word... for it!  :O

 

 

*SUCK*

Men annars finns de la inte mer & säga!

 

 

 

 

Hoppas nu alla ni här inne haft en bra dag! :)

 

 

 

 

Pusshaaaj! <3

Av Tjärnmo - 17 januari 2010 12:02

Idag blir det inte att göra så mkt mer... än att slappa & kanske plugga om jag får fram det... men annars kan de bara va gött & slappa helt denna helgen! Men men...

 

 

 

 

 

 

 

Jag saknar min lille pojke... men som tur så kommer han hem ikväll... runt 17 - 18 nåt! :) <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Älskar dej Mathias Adolfsson av hela mitt <3: ta!!

Av Tjärnmo - 16 januari 2010 21:15

Stort SUCK på människor !

 

 

 

Bajs På ER !!!

 

 

 

Blir inget festande ikväll... ska bara sitta hemma & slappa framför tv:n!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saknar min lille älskling! <3<3<3

Av Tjärnmo - 16 januari 2010 11:45

Jaha... då var de lördag!

 

Idag blir de & städa & plocka... Är barnledig senare, så kanske blir att festa ikväll... eller jag är grymt sugen på det !!

 

 

 

Av Tjärnmo - 15 januari 2010 11:45

Jaaa usch ! Att de kulle vara såhär jobbigt att börja skolan igen! Möhöhöh... näe nu tog jag väl i lite... för det har varit kul & jag trivs enormt mycket på skolan... Gillar att man kommer ut från stan! 

 

Det som har varit jobbig är det att de kom så mycket på en & samma gång. Fick börja direkt på morgonen i måndags med att jobba med matte, USCH & SUCK var det jag kände! Jag verkligen HATAR matte... de är inte min grej lixom! Men så äre! Jag har inte heller haft matte på typ 3 år! Så de här blir lite nytt igen kan man juh säga!

 

 

Men annars var jag mest orolig i torsdags för idag, för har inte hunnit plugga med engelskan... & de var sjukt mkt! & svårt... Lixom engelska b... ooh! Men Igår kväll satt vi å jobba som bara den... men blev inte rikitgt fördiga... Men har lite tid på mej här på morgonen, för börjar inte innan 10 :)

 

Men under lektionen så hann vi inte ens gå igenom det... utan de blev short story om Graham Greene & Emelie berättade lite kort om Graham Greene. Sen skulle vi hämta en bok som vi skulle börja läsa. Men min var så här sönder & skit i kanten så fick lämna den på experditionen ( eller hur fasen de nu stavas! )Men så fuck glömde jag ju hämta den i fredags bara för det! Suck!! :(

 

 

Skönt att sluta 12.10 när bussen går 13.30 De är fina grejer!!

 

Men som tur så fick Mathias låna min pappas bil, så att han kunde hämta mej & Emelie! Men Ida & Nora åkte oxå med... fanns ju plats till dom em så jag sa att dom fick åka me =) För jag är ju så snäll! :) + Min pappa är underbar... vi har fått låna hans bil mkt nu... han är så snäller!!

 

 

Humm... De är tydligen "fest" på skolan med... fast de är de nog typ varje helg, de är va jag hört iaf, men var lite sugen på de... men alla är först på å sen är typ ingen så de blev inget me det... kände de att jag skiter i de ikväll... att de kanske blir festa imon istället...

 

 

 

Så blir slappt...

 

 

 

Ajaa...

 

 

 

 

 

Ha de fint!

 

Av Tjärnmo - 11 januari 2010 20:26

Äntligen så har jag tagit tag med studier igen... Men det har ändån varit gött att ha lite mellanrum mellan det de behövde jag verkligen.

 

Men idag så var första dagen på Kartinebergs folkhögskola i Vessigebro.

 

Jag sökte typ i slutat av okt, början av nov och fick veta i dec att jag kommit in, blev rikigt glad kan jag lova! För de var verkligen nåt jag vill göra. För att senare kunna läsa på nån annan högskola.

 

Men natten nu till idag har jag verkligen inte sovit nåt... fattar inte va de är me mej... men de gick bara inte. Max sovit en timma bara!

 

Sååå jag kan lova att jag är grymt trött idaaag!

 

Jag trodde verkligen inte att vi skulle gå en hel skoldag idag men så är det...

 

 

Hehe, när jag & Emelie kom till skolan, fick ju skutts av min älskling till skolan men i min pappas bil eftersom vår är sprängd! :(

 

 

Såå visade hon mej runt :) Vi skulle upp till lärarrummet, men va ingen där. Men så när vi kom ner till entré plan så träffa vi syo - siv. Som sa direkt : Ja, dej ska jag träffa... så du kan komma in här :) hehe!

 

Så börja vi kolla på de som jag ska läsa på skolan... efter en stund kom de in en annan tjej med... Jennie de första hon sa : ja, men dej har jag juh på fb, fast vet inte vem du är! Vi bara börja skratta! Fasen va kul tänkte jag... så när vi satt där & kolla våra kurser & fixa Schema så trillade de in fler & fler... :) Skulle tydligen va sju nya på skolan :) Kul att man inte är ensam om de iaf! : )

 

 

Sen när vi var "klara" så var de dax att ha matte, jag tänkte bara usch, nu direkt, men hon verkade inte skojja... haha de var rätt pinsamt att dra in där när de satt fullt me folk... Men men så äre när man är ny. Sen fick vi springa ner igen för att vi skulle juh ha böcker med : ) Haha! 

 

 

Va la sådär kul & ha matte de första på morgonen när man inte läst matte på typ två år... Jag komplicerar bara de så grymt mkt xD HAHA!

 

 

Men för övrigt tycker jag att jag har fått ett bra schema!

 

 

Kul att man ändå känner en del på skolan med : )

 

 

Ser fram emot imon...jag hoppas bara att jag fått mer sömn då!

 

Fixat Csn idag med... Gött! Hoppas jag får mina pengar snart bara! 

 

 

Slutade typ 15.00 idag nåt sånt... bussen gick hem 15.38 rätt okej...

 

Haft lite otur idag kan man ju säga... 

Men de är för pinsamt att berätta va som hände... ajja! ; )  

 

Sen fick jag mej en promenad från buss stationen och upp till Lucaz dagis, hämtade juh självklart han så fort ja kom dit upp... hade ju ingen vagn idag så han fick gå, fast ett tag ville han att jag skulle bära honom, men sa de att han får faktiskt gå... hade redan då grymt ont i ryggen : ( Men som tur så gick de bra! Fast var sjukt rädd att han skulle slicka på en stolpe idag : / Vet inte riktigt va han skulle göra om han bara skulle krama den, men ja blev såå rädd att han skulle slicka på den för de såg så ut så jag bara: NEEEEEEEEJ! så gjorde han inte de som tur va! haha...  

 

När vi kom hem så var det värsta möörkt & Röörigt!

 

Men de är så nu för att målaren är här å grejjar måste juh flytta grejjer så han kommer förbi & fram xD haha!

 

Idag har han grejjat me hallen & Lucaz sovrum iaf... så nu är sovrum klart & kök :) & snart de andra med! ÄNTLIGEN!! =)

 

Men annars har de inte hänt så mkt mer... haft en bra dag!

 

När vi sen var hemma här nu så har vi bara tagit de lungt, grejja lite inne på rummet stälde lite saker till rätta... men annars inte mkt. Blev att käka mackor i kväll & tror de är det som kommer bli kvällsmaten nu framöver... men vi får väl se : )  

 

Efter käket så var det sängdax för Lucaz så han somna vid 19.00 tiden. gött! :) Imon ska vi upp tidigt då me, så de behövs att gå lägga sig i tid om man ska få mkt sömn! : ) haha!

 

 

Ska med snart sova, de behöver jag som inte sov nåt till idag så...

 

 

Blir ju en lika lång dag imon så xD haha.

 

Näe men nu fanns de la inte mer att säga!

 

 

 

 

Älskar mina pojkar! <3

 

 

 

Ha de gött folket!

 

 

Presentation


Johanna här, jag är 24 år. Singel, ung mamma & bor i Falkenberg med min underbara son - Lucaz.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Era Tankar... Era Ord !

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Omröstning

Vilken Årstid Är Bäst? Skriv gärna varför i gästboken!!!
 Sommar
 Vår
 Höst
 Vinter
 Vet ej !

Länkar

Arkiv

Min Räddande Ängel

- Lucaz, min prins... du är min räddande ängel! Du skulle bara veta, vad otroligt mycket du betyder för mej... Att jag är en ung mamma för dej är det BÄSTA för mej som någonsin hänt ! Älskar Dej Av Hela Mitt <3: A !

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards